Websitenaam
Websites en webshops, maar óók uw vindbaarheid vergroten!

Websites en webshops, maar óók uw vindbaarheid vergroten!

Websites en webshops volledig op maat voor u gemaakt, maar wij gaan verder!

Profi-Web is een product van het bedrijf Service-ICT uit Slagharen. Service-ICT bestond in december 2015 alweer 10 jaar! Naast de bestaande activiteiten van dit bedrijf zoals onder andere netwerkbeheer, zakelijke telefonie- en internetoplossingen, reparatie en onderhoud van uw computers en laptops, kunt u er tegenwoordig ook terecht voor uw website en/of webshops.   https://www.youtube.com/watch?v=VQH_vzKm7MU   SEO - Search Engine Optimization - ofwel: Zoekmachine-optimalisatie. Voor elke ondernemer is het van belang om goed gevonden te worden door de potentiële klanten. Al sinds halverwege de jaren '90 begon men het belang van internet en een eigen website in te zien. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig ondernemers zonder website. Echter is dit een product dat zich in rap tempo blijft ontwikkelen. In het begin gebruikte men een website om de contactgegevens te delen, en daarnaast kort en bondig te laten zien wat zij precies deden. Tegenwoordig is een website echt een manier om je producten en/of diensten te verkopen door middel van het creëren van naamsbekendheid. Nóg belangrijker is dat men gevonden wil worden op de zoekopdrachten van de potentiële klanten. Wij kunnen u daarbij helpen! Zoals gezegd 'wij gaan verder'. Is uw website verouderd of heeft u nog geen website? Dan maken wij deze graag voor u. Om ons te onderscheiden, en ook de kleinere ondernemer de kans te bieden over een professionele website te beschikken, bieden wij dit aan door middel van lage opstartkosten (€ 199) + een abonnement met een laag maandbedrag (vanaf € 39,00 per maand). U vindt alles hierover op onze homepagina. Hoezo gaan wij dan verder? In een persoonlijk gesprek met u bespreken we hoe u uw bedrijf wilt promoten en maken daarom de website volledig op maat. Maar hier blijft het niet bij, wij helpen u met alles waar u hulp bij nodig heeft en wij delen tevens onze kennis op het gebied van SEO met u! Wij geven handige tips waarmee u eenvoudig een hoger resultaat kunt scoren op zoekmachines. Er zijn zeer veel foefjes hiervoor; een aantal van deze tips wil ik hier alvast met u delen:
  1. Zorg voor een website die geschikt is voor mobiele apparaten. Websites die dit NIET hebben, komen automatisch lager in de ranking. Dit is het geval sinds 'Mobilegeddon' in april 2015 (https://en.wikipedia.org/wiki/Mobilegeddon).
  2. Maak in uw teksten gebruik van kernwoorden waarop u gevonden wilt worden. Zet deze woorden in uw titels, hoofdalinea en laat het woord meerdere keren voorkomen in uw bericht.
  3. Zorg ervoor dat u ook aan uw afbeeldingen, zoals uw logo en foto's, ook de namen aanpast met kernwoorden i.p.v. bijvoorbeeld 'Logo', zoals veel mensen doen. Deze kernwoorden, zonder hoofdletters en de spatie vervangen door een minteken (-).
  Interesse in onze producten en kennis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bent u nieuwsgierig naar onze tarieven en pakketten, bekijk dan deze pagina: website via Profi-Web.

Neem contact met ons op
    Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy

    Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!