‘Voor het eerst meer huishoudens met tablet dan desktop-pc.’

Dit artikel verscheen vanochtend op www.nrc.nl. Geen spectaculair nieuws voor ons bij Profi-Web, want het was vroeg of laat wel te verwachten. Maar nu is het dus definitief onderzocht. In 2015 bleek 58% van de huishoudens over een tablet te beschikken. Zie hieronder ook een tabel die dit inzichtelijk maakt (via CBS):

Profiweb Aanwezige apparaten met internet

Internetgebruik groeit vooral onder de 45-plussers.

Dit is wellicht wel iets dat opmerkelijker is. Het percentage van de personen tussen de 45-65, dat mobiel online is, steeg naar 71%. Bij de 65-plussers is dit bijna verdrievoudigd van 11% naar 31%.
Bekijk het volledige artikel van NRC.nl hier.

Bent u als ondernemer of vereniging ook meegegaan met deze trend?!

Vele ZZP’ers, MKB’ers en Verenigingen moeten deze vraag met ‘Nee.’ beantwoorden. Veelal zien wij als webdesigner nog dat ondernemers druk zijn met de huidige handel en klanten, maar niet vooruitdenken. Wilt u nog jaren door met uw bedrijf, zult u vroeg of laat ook nieuwe klanten willen aanspreken. Dit doet u tegenwoordig vooral door op internet uw doelgroep aan te spreken met een goede website. En dan dus vooral een website die geschikt is voor tablets en smartphones (responsive). Heeft u dit niet, heeft een potentiële klant vaak teveel irritatiemomenten op uw site waardoor zij geen contact op zullen nemen, of erger nog, ze zoeken verder bij uw concurrent.

Profi-Web uit Slagharen helpt u hiermee!

Met Profi-Web beschikt u over een partner die u helpt bij uw uitstraling online. 70% van de mensen is visueel ingesteld. Indien u hierop inspeelt met een passende ‘responsive’ website, zult u sneller in contact komen met deze personen. Niet alleen leveren wij u een volledige website; wij geven u er ook nog eens zeer veel service bij. Hierdoor zit u nooit met de handen in het haar en heeft u altijd professionele hulp. Daarnaast is het grote voordeel dat wij dit voor u regelen zonder een grote investering te vragen.

Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs om uw mogelijkheden door te spreken en onze diensten uit te leggen. Na dit gesprek zult u beslist denken ‘Met Profi-Web heb ik profijt van mijn website!’

Neem contact met ons op
Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy
Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!