Websitenaam
Webdesign-trends voor 2017!

Webdesign-trends voor 2017!

4 webdesign-trends voor 2017!

Het is natuurlijk als bedrijf belangrijk dat u inspeelt op de behoefte van de klant. Wat bedrijven onderschatten is dat klanten ook qua vormgeving bepaalde dingen als prettig ervaren. Hier 4 trends voor webdesign die ''in'' zijn in 2017:
  • Flat design. 3D is natuurlijk erg mooi, maar tegenwoordig zie je dat de algemene vormgeving weer terug trekt naar het ''platte'' ontwerp. Denk hierbij bijv. aan het logo van Facebook en LinkedIn.
  • Less is more. Sommige mensen zijn geneigd om te veel aan vormgeving te doen. Natuurlijk heeft dit zijn voordeel maar ook zeker zijn nadeel. Doordat er wellicht te veel dingen zijn, kunnen mensen niet goed kiezen en raken ze in de war. Zorg dus voor een zo kort maar zo mooi mogelijk ontwerp.
  • Kleuren zijn erg belangrijk. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis en roept onbewust een bepaald gevoel op.
  • Foto-keuze. Mensen vinden het belangrijk dat de eerste indruk goed is. Door een goede foto op uw homepagina te plaatsen zorgt u ervoor dat de bezoeker 'getriggerd' wordt en verder gaat kijken op uw website.
Wilt u meer over website-trends weten? Of wilt u weten hoe het allemaal in z'n werking gaat? Neem gerust contact op met Profi-Web. Info@profi-web.nl www.profi-web.nl  

Neem contact met ons op




    Het gebruik van uw gegevens beschrijven wij in onze privacy policy

    Webdesign op maat via Profi-Web. Een professionele en moderne uitstraling inclusief een uitgebreid servicepakket!